Tetszett a cikk?

Ingyenesen látogathatók vasárnaponként a bécsi múzeumok állandó kiállításai. Az intézkedéssel a múzeumok elsősorban a családoknak akarnak kedvezni. A kedvezmény bevezetésével egyidejűleg azonban emelik a múzeumi belépők árát.

A látogatók szeptembertől vasárnaponként ingyen látogathatják többek között a Történeti Múzeumot, a Hermész-villát, az Óramúzeumot, a Práter múzeumot, a római kori romokat és a zeneszerzők emlékhelyeit.
Az új kedvezmény mellett továbbra is érvényben marad az ingyenes a belépés az osztrák főváros múzeumaiba péntekenként 9 és 12 óra között. A kedvezmény bevezetésével egyidejűleg azonban emelik a múzeumi belépők árát. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tőzsdére viszik a Budapesti Értéktőzsdét

Tőzsdére viszik a Budapesti Értéktőzsdét

Telex: Olyan a hangulat a kaszinókban, mintha nem lenne járvány

Telex: Olyan a hangulat a kaszinókban, mintha nem lenne járvány

Vihar előtti csend látható a lakáshiteleknél?

Vihar előtti csend látható a lakáshiteleknél?