Tetszett a cikk?

Tony Curtis tokajit kortyol, fürdőhelyekre látogat. Baumgartner Zsolt száguld a siker felé. Magyar hírességekkel készült tévéhirdetésekkel kívánja népszerűsíteni országunkat a Magyar Turizmus Rt. Önnek tetszik az ötlet?

Az rt. tervei alapján már ebben az évben bemutathatják az Egyesült Államokban és Angliában azokat a reklámfilmeket, amelyekben Tony Curtis színész népszerűsíti országunk nevezetességeit. Minthogy az rt.-nek Baumgartner Zsolt autóversenyzővel szerződése van, elképzelhető, hogy ő is hasonló filmek szereplőjévé válik. Hogy pontosan ki, milyen környezetben jelenne meg a filmeken, még nem világos, annyit tudni csak, hogy az egykori Van, aki forrón szereti és a Minden lében két kanál sztárja, Tony Curtis történelmi tájainkra kalauzolná el a külföldi nézőt.
Jó ötlet-e, hogy magyar vagy innen elszármazott hírességek népszerűsítsék Magyarországot a tévé-spotokban? Ha igen, kiket javasolna még Magyarország arcainak?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!