Miközben a Petőfi Csarnokban még éppen a heavy metal zombijai adnak randevút a magyar ortodox rockereknek, s a...

Miközben a Petőfi Csarnokban még éppen a heavy metal zombijai adnak randevút a magyar ortodox rockereknek, s a kőkemény Judas Priest után, az operett-hardrock Twisted Sister veszi célba a hallójáratokat, az új zene új hírnökei a mogyoródi Aquarenában térítenek. Persze nem mintha a Pecsa Summer Rocks fesztiválján ne volnának új, progresszív zenék, csak éppen a jó öreg gitárzene kortárs verzióiról van szó. Fellép a Budapestrock'nroll néven egységesült hazai metal színtérről a Bridge To Solace és a Sear Bliss, és itt lesz néhány külföldi nagy név, mint például a Cradle of Filth.

A Glu-Glu Fesztivál két napja elektronikus zenéket kínál. A névsor rendkívül hosszú, ezért csak néhány nagy (víz)ágyú: Chemical Brothers (ők tényleg nagyok, s ráadásul live show-t, vagyis "rendes" koncertet adnak ), Groove Armada, Hybrid , Propellerheads (DJ set), Banco De Gaia , Dub Pistols Aztán még DJ Palotai, Fine Cut Bodies, DJ Mango & MC Sena (egy szenegáli származású hölgy, aki kiválóan rappel és énekel), DJ Cadik, DJ Naga és még vagy tucatnyi külföldi és hazai előadó. A kétnapos zenés őrületet a Cinetrip csapata hozta össze, akik legendásakká váltak Pesten a vízi zenés partyjaikról. Lásd még: e heti HVG!

Summer Rocks; június 17-18. Bp, Városliget, Petőfi Csarnok

Glu-Glu; Június 18-19.; Mogyoród, Aquaréna

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
FINA: Elfogadták a vízilabda szabálymódosításait, rövidebbek lesznek a mérkőzések

FINA: Elfogadták a vízilabda szabálymódosításait, rövidebbek lesznek a mérkőzések

Mintha megtorpant volna a kínai gazdasági csoda

Mintha megtorpant volna a kínai gazdasági csoda

Fáról leesett gyümölcs

Fáról leesett gyümölcs

Így néz ki egy leendő királyné lánylakása

Így néz ki egy leendő királyné lánylakása

Ismét ébredezik a mexikói Popocatépetl vulkán - videó

Ismét ébredezik a mexikói Popocatépetl vulkán - videó

A rendőrség szerint hazudik az MSZP az alelnök sérüléseiről - mutatjuk, mi történt pontosan

A rendőrség szerint hazudik az MSZP az alelnök sérüléseiről - mutatjuk, mi történt pontosan