Tetszett a cikk?

Idehaza is beindul a rockfesztiválok időszaka.

Idehaza is beindul a rockfesztiválok időszaka. A zenekarok meg végigzenélik az országot a különféle helyszíneken - csaknem ugyanazokat az arcokat látjuk Battonyától Nemesmedvesig; de hát kis ország, tutira kell menni. Mezőtúr az elmúlt években fesztiválközpont lett, a Városi Strand területén rendezik az aktuális idei bulit, amely már nem csak a rakendrollról szól. Több színpad, többféle program, de azért fellép persze az elmaradhatatlan triász, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda és az Anima Sound System is. A zene mellett egyéb programok is várják az érdeklődőket, minden, ami a nyárba belefér, sport programoktól csocsón át filmvetítésekig. Egyebek mellett a Végh-Kálmánchelyi páros műveit vetítik majd az ínyenceknek, így mindenki pótolhatja kulturális lemaradását. Kicsit talán a Szigethez szeretne a fesztivál hasonlítani, több színpaddal, alternatív programokkal; lehet hát edzeni az augusztus eleji óbudai mega-bulira!

június 30 - július 4; Mezőtúr

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!