szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az április 21-én kezdődő XII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a HVG Könyvek is részt vesz a Kongresszusi Központban; kiadványaihoz kapcsolódó rendezvényekkel, beszélgetésekkel.

A HVG-könyvek három rendezvényét ajánljuk: április 22-én, pénteken 16 órától a Lehár III. teremben Bojár Gáborral, a Graphisoft elnökével beszélget Hirschler Richárd, a hvg.hu főszerkesztője a most megjelent Graphi-sztori könyv kapcsán. Bojár Gábor a beszélgetés után, illetve vasárnap 11 órától dedikálja könyvét a HVG standnál. Április 24-én, vasárnap 14 órától a Brahms teremben pedig a kiapadó energiaforrásokról , a világra váró kihívásokról Márkus Ferenc, a WWF, vagyis a Worldwide Found elnöke, Meskó Attila, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkárhelyettese és Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő beszélget az Olajkorszak vége című könyvhöz kapcsolódóan.

A HVG-könyvek a földszinti A32-es standon szerepel könyveivel. A vadonatúj kiadványok mellett teljes választékát  felvonultatja, ezen kívül kedvezményes vásárlási lehetőséggel és a könyvekhez kapcsolódó játékokkal várja a könyvbarátokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!