szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Január 15-től Riskó Géza egykori élsportoló, több napilap korábbi főszerkesztője vezeti a Duna Televízió sportszerkesztőségét.

Az új vezető nyilvánosan meghirdetett pályázaton nyerte el a tisztséget - közölte Szeles Pál, a közszolgálati médium szóvivője, emlékeztetve arra, hogy Schulek Csaba 2004. novemberi távozása után mindeddig betöltetlen volt a poszt.

A szóvivő szerint Riskó Gézával szembeni elvárás az, hogy a közszolgálati médium "hagyományait erősítve olyan sportműsorok kerüljenek adásba, amelyekkel erőteljesen növelhető a Duna Televízió nézettsége Magyarországon és a határokon túl".


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Kult

"Népzenei Megasztárt" indít a Duna tévé

"Népzenei Megasztárt" indít jövőre a Duna Televízió - mondta Cselényi László, a tévé elnöke, aki szerint a sorozat célja, hogy erősítse a magyarság összetartozás-érzését.

hvg.hu Itthon

Roma műsorvezető a Duna TV-nél

A RomNet információja szerint a Duna Televízió képernyőjén napokon belül roma műsorvezetőt üdvözölhetnek a nézők a Híradó műsorában.

Vélemény

Cselényi László a Duna Tv új elnöke

"Feleségem bánatára munkamániás vagyok. Hobbijaim nincsenek, mert számomra az természetes állapot, hogy van kutyám, macskám, nyulam, kék gurámim." Rajtuk kívül ma már csak klinikai pszichológus végzettségű asszonya él odahaza a budai Istenhegyi út egyik társasházában. A gyerekek - a 33 esztendős, televíziós képtechnikus László és a 29 éves filológus Sára Ágnes - már kirepültek.

Egyben leszállt a kínai holdszonda, nemsokára elkezdi gyűjteni a Hold köveit

Egyben leszállt a kínai holdszonda, nemsokára elkezdi gyűjteni a Hold köveit

A kutya az embernek, a törpemalac csak a gazdájának legjobb barátja?

A kutya az embernek, a törpemalac csak a gazdájának legjobb barátja?

Súlyos büntetés várhat a brit telekommunikációs cégekre, ha Huawei-eszközt használnak

Súlyos büntetés várhat a brit telekommunikációs cégekre, ha Huawei-eszközt használnak