szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Alain Delon betegsége miatt Ornella Muti lesz a szombati Operabál díszvendége - tájékoztatott a Budapesti Operabál Kft.

Alain Delon tüdőgyulladás miatt kórházba került, és állapota nem teszi lehetővé budapesti útját, ezért lemondta báli részvételét. A francia színész azonban gondoskodott a helyettesítésről, menedzserével egyeztetve felkérte Ornella Muti-t, aki több filmben is a partnere volt, hogy képviselje őt szombaton, és nyissa meg a Budapesti Operabált.

Ornella Muti örömmel tett eleget a felkérésnek, hiszen tíz évvel ezelőtt, 1996. február 17-én szintén ő nyitotta meg az első Operabált, és azóta is szívesen emlékszik vissza budapesti élményeire.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Kult

Alain Delon: hetven viharos év

Kedden tölti be hetvenedik életévét Alain Delon. Az élő színészlegenda gyerekkorában a börtönudvaron játszott, az iskolák eltanácsolták, majd részt vett az indokínai háborúban. Nevelőszüleit kiskorában meggyilkolták, később pedig ő maga is volt gyilkossággal és maffiakapcsolatokkal gyanúsítva. A hatvanas-hetvenek évek emlékezetes francia zsarufilmjeinek főszereplője nők generációjának bálványa volt, de ma már gyermekeinek él.

MTI Itthon

Alain Delon lesz az Operabál díszvendége

Az Operabál díszvendége lesz februárban Alain Delon, a világ talán leghíresebb francia férfiúja, aki sármjával hetvenen fölül is hódít. Hogy a filmsztár kit kér majd fel és hol száll meg, az egyelőre még titok.

Will Smith dühös lett Georgiára, mégsem forgat az államban

Will Smith dühös lett Georgiára, mégsem forgat az államban

Telefonon is játszható a legendás Magic – majdnem úgy, mint a papírkártyákkal

Telefonon is játszható a legendás Magic – majdnem úgy, mint a papírkártyákkal

Meghalt Szabó László, a Tévémaci megalkotója

Meghalt Szabó László, a Tévémaci megalkotója