szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

További 9000 jegyet értékesítenek Robbie Williams július 19-én tartandó koncertjére április 11-től, minthogy a Puskás Ferenc Stadion felső karéjának egy részét is látogathatóvá teszik.

Mindezt Hegedűs László, aMultimedia Concerts Kft. ügyvezető igazgatója jelentette be. A Puskás Ferenc Stadion legfelső karéjának állapota az elmúlt évtizedek során fokozatosan romlott az 1950-es években épült létesítmény nem megfelelő technológiai kivitelezése miatt. Úgy döntöttek, hogy az eddig használhatatlan legfelső szektorok egy részét megvizsgálják, és ha szükséges, állapotmegóvást hajtanak végre rajtuk.
   
"A vizsgálat során kiderült, hogy a szektorokat összekötő csomópontok felfüggesztésének megerősítésére acélszerkezeteket kell felszerelni" - mondta Gonda Ferenc, statikus, tervező.
   
A munkálatok Budapesti Olimpiai Központ irányításával és a Multimédia Concerts Kft. finanszírozásával készülnek. Elsőként kiválasztják a megfelelő kivitelezőt, majd az elkészült munkát az átadás előtt statikai szempontból még egyszer ellenőrzik. "A beruházás hatvan napig tart, és várhatóan 30-40 millió forintba fog kerülni. 
    
A javítási munkálatokat követően a lelátók teherbírása már megfelelő lesz: négyzetméterenként 400 kilogrammot bír majd el. Az állagmegóvás nem terjed ki a stadion egész szerkezetére. "Összesen 4000 olyan ülőhely van a stadion felső karéjának két felső sarkában, amely továbbra is veszélyes. Véletlenül ezekre a helyekre is értékesítettünk néhány jegyet, de ezeket április 10-től
átváltják drágább, a biztonságos szektorokba szóló ülőhelyekre" - tette hozzá Hegedűs László. Robbie Williams koncertjére már negyvenezer jegyet adtak el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Kult

Robbie Williamset veszik a legjobban

A brit Channel 4 tévécsatorna szerint Robbie Willams az új évezred legeladhatóbb előadója Nagy-Britanniában 6,3 millió lemezzel. A legtöbb pénzt hozó turnék listáját pedig a U2 vezeti 77 koncertttel és 236 millió dollárral.

MTI Kult

Robbie Williams ismét jön Budapestre

Robbie Williams 2006. július 19-én Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban ad koncertet. Az angol énekes, napjaink egyik legnagyobb sztárja, európai turnéja keretében lép fel - jelentette be Hegedűs László, a Multimédia Concerts ügyvezetője szerdai sajtótájékoztatóján a Puskás Ferenc Stadionban. Bejelentette, hogy december 3-án rendezik az Apassioanata lovas-showt, december 4-én pedig a Simply Red ad koncertet.

hvg.hu Tech

Nagyobb profitot várnak a Coldplay vagy Robbie Williams CD-itől is

A zeneipar alaposan megváltozott az utóbbi időben. A korábban jól nyomon követhető trendeket felváltották a regionális és globális kiskereskedők által kiszolgált egyre összetettebb ügyfélkör igen színes vásárlási szokásai. Emiatt még az olyan nagy cégeknek is, amint az EMI gyorsabb információelemzésre és nagyobb rugalmasságra van szükségük az új terméktípusok és üzleti modellek megtalálásához.

Rövid póráz kerülhet a Facebookra és a Google-re is az Egyesült Királyságban

Rövid póráz kerülhet a Facebookra és a Google-re is az Egyesült Királyságban

Revansra készülhetnek Putyinék, kitilthatják a Facebookot, a Twittert és a YouTube-ot is Oroszországból

Revansra készülhetnek Putyinék, kitilthatják a Facebookot, a Twittert és a YouTube-ot is Oroszországból

A franciák szerint az EU sorsa forog kockán a lengyelek és a magyarok miatt

A franciák szerint az EU sorsa forog kockán a lengyelek és a magyarok miatt