szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Szerdán kezdődik a Hegyalja Fesztivál a világörökség részeként jegyzett Tokaj határában; az ötnapos rendezvényen több mint 210 koncert várja a szórakozni, bulizni vágyókat.

Szerdától vasárnapig Tokaj határában egyebek mellett a Basement Jaxx-szel, a Machine Headdel, a Finntrollal, a Testamenttel, a Transglobal Undergrounddal, az Ignite-tal, Roni Size-zal és a Faithless-szel találkozhatnak a résztvevők. A szervezők szerint tavalyhoz képest már most többen váltottak jegyet a Hegyaljára, a válság hatására ugyanis érezhetően nőtt a kereslet a belföldi nyaralások iránt. Szerintük, mivel a Hegyalja az országban az egyetlen olyan zenei fesztivál, amely az izgalmas környék, a rengeteg zöld és a Tisza-part okán valódi nyaralás is egyben, azok, akik nem akarnak lemondani sem a nyaralásról, sem a fesztiválélményről, a Hegyalját választják.

A tízéves fesztivál első évében három színpadon alig 9 ezer fős közönség előtt zajlottak a programok. Tavaly már több mint 65 ezren buliztak, idén - a tizedik születésnap okán - tíz színpad programjaival legalább 70 ezer fesztiválozót várnak a szervezők.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagyítás

Isten szereti Marilyn Mansont? - Nagyítás

A Győri Egyházmegye böjtöt ajánlott híveinek a magát tudatosan Antikrisztusnak beállító Marilyn Manson koncertjének idejére – pedig a koncert erőtlenebb volt, mint azt a „megtévelyedett” rajongók legrosszabb álmukban gondolták volna. A szombati napon ki kellett tenni a megtelt táblát, összesen 25 ezren látogattak el aznap a VOLT Fesztiválra.

Nagyítás

Sárban fetrengők a VOLT-on - nagyítás

Hiába a sok járólap, a délutáni eső sártengerré változtatta a VOLT Fesztivált. A rutinos bulizók többsége azonnal elővette gumicsizmáját és esőkabátját - voltak azonban, akik örültek is a sárnak.