szerző:
life-style.hu

Kétségtelenül az idei évad egyik legérdekesebb sorozatát hozza el nekünk az HBO jövő hét elejétől; a Maffiózók sikere után ismét a gengszterek világa csábítja majd a nézőt a tévé elé. Enoch „Nucky” Thompson élete eleve jó alapnak ígérkezik, de a megvalósítás minden képzeletünket felülmúlta.

Nem sokan vették a lapot, amikor az HBO hazai kampánya keretében az utcán népszerűsítette a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó című sorozatot, határozottan kijelentve, hogy január 10-től szesztilalom lesz nálunk is. Az egyébként igen ötletes beharangozó láthatóan nem érintette meg mélyen az utca emberét (vagy csak ügyesen kivágták a pánikrohamos poharazgatókat), de nem is ez a lényeg. A True Blood: Inni és élni hagyni, és a Spartacus: Vér és homok merész jelenetei után az sem túl meglepő, hogy a Gengszterkorzó is kifejezetten a 18-as karikára hajt, bőven akad benne véres jelenet, és természetesen néhány igen pikáns képsor is. Paz de la Huerta például egy igen sokat mutató szexjelenettel kényezteti a férfi nézőket (vajon ő fanszőrzetparókát használt a forgatáson?), de Kelly MacDonalddal közös szerelmi képsora is alkalmas a nyugalom megzavarására.

A folytatást és a videókat ide kattintva érheti el.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!