szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A turnéjáról hazatért Budapesti Fesztiválzenekar a vendégjáték műsorát három koncerten a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben is eljátszotta. A műsorfüzetekbe aláírható levelet mellékeltek, amelyben azt kérik, hogy a főváros és a tárca ne vonjon el 175 millió forintot a BFZ-től.

Az együttes kommunikációs menedzsere, Váradi Júlia azt közölte szerdán az MTI-vel, hogy összesen 2467-en írták alá azokat a leveleket, amelyekben a Budapesti Fesztiválzenekar közönségének tagjai a tervezett 175 milliós támogatás-csökkentés felülvizsgálatára és a koncertek megtartásához szükséges támogatás helyreállítására kérik a Nemzeti Erőforrás Minisztériumot és a Fővárosi Önkormányzatot. A BFZ közönségének képviselői a héten személyesen tervezik átadni a leveleket Réthelyi Miklós miniszternek és Tarlós István főpolgármesternek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem szabad aggódni a mozgáshiány miatt

Nem szabad aggódni a mozgáshiány miatt

A McDonald’s Dél-Amerikában elkezdte ételhulladékból gyártani a tálcákat

A McDonald’s Dél-Amerikában elkezdte ételhulladékból gyártani a tálcákat

A Hit Gyülekezete alapítója fiát is bevette a reklámbizniszbe

A Hit Gyülekezete alapítója fiát is bevette a reklámbizniszbe