szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A két éve elhunyt Michael Jackson még mindig él: legalábbis a rajongói szívekben, ennek bizonyítékaként pedig a legfrissebb Jacko-dalban őket örökítik meg.

Ugyanúgy, ahogy Elvis, Michael Jackson sem halhat meg olyan könnyen, ezt bizonyítja például az a harminchat milliós rajongói tábor, mely egyedül a Facebookon ajnározza a két éve elhunyt popkirályt. Ebben azonban van egy kis csel, ugyanis, ha valaki a közösségi hálón kívánja csupán érdeklődésből megtekinteni a június 14-én nyilvánosságra hozott Jacko-klipet, annak kutya kötelessége lájkolni a hivatalos profilt. Így ha tetszik, ha nem: tetszik.

Mi is áldozatul estünk a Like gombocskának, ám a darab a Youtube-on is letölthető, a videómegosztón két nap alatt eddig kétszázezren nézték meg a rajongói odaadásról szóló összevágott klipet, melyet egy posztmortem dalra vágtak össze az aranyat érő Jackson-munkásság jogutódai. Sok újat azért ne várjon a friss megjelenéstől a nagyérdemű: ezért a Behind the Mask-ből nem maradnak ki a szokásos lábujjtörő mozdulatok és az ágyéktapogatások sem.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
life-style.hu Shake

Legyen ön is Michael Jackson!

Nem akar véget érni a pop királya körüli felhajtás, hiszen még mindig jó befektetésnek tűnik Michael Jackson nevével üzletelni. Jól érzi ezt a játékipar is: hamarosan egy egész bolygó áll majd a játékosok rendelkezésére Jacko világával egy online szerepjátékban, Planet Michael néven, de a táncrajongók sem maradnak ki a mókából.