szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nyáron kezdi forgatni legújabb filmjét, egy "pikáns komédiaként" beharangozott alkotást Pedro Almodóvar. A világhírű spanyol rendező visszanyúl az 1980-as évek végén született nagy sikeréhez, az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén című filmjéhez. Új munkája a majdnem 25 éves komédia világát idézi ugyanis.

"Szellemes vígjáték lesz sok viccel, pikáns párbeszédekkel, túlzásokkal és határok áthágásával" - idézte a spanyol sajtó Agustín Almodóvar producert, a rendező testvérét.

A film a Los amantes pasajeros munkacímet viseli, a forgatókönyvet ezúttal is a rendező, Pedro Almodóvar jegyzi. Mint kiderült: a spanyol művész két évvel ezelőtt már majdnem belekezdett a vígjáték forgatásába, de aztán inkább A bőr, amelyben élek című filmet készítette el.

Az Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén végleg kultikussá tette Almodóvar nevét. A film főszereplője Carmen Maura volt, de játszott benne Antonio Banderas, Rossy de Palma, Julieta Serrano és Maria Barranco is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!