szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy bírósági ítélet miatt idén már nem lehet bulizni a siófoki Coke Club-ban - tájékoztatta rajongóit a szórakozóhely a Facebookon.

"Rossz hírünk van: többé nem nyit ki a Coke Club Siófokon" - írták a Facebook oldalukon a szervezők. A több mint százezer rajongóval rendelkező oldal szerint a  Fonyódi Városi Bíróság úgy határozott, hogy minden este 9-kor le kell kapcsolni a zenét, így a klub szerint "nem tudnánk úgy bulizni, ahogyan eddig, ahogyan szeretnénk és szeretnétek".

Andok Ágnes, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. kommunikációs vezetője közölte, hogy döntésük végleges és más helyszínre sem szeretnék költöztetni a klubot. Mint kifejtette, a márkaépítő, ezért nem profitorientált rendezvénysorozat az elmúlt években egyre sikeresebb volt, tavaly már több mint 150 ezren keresték fel a klubot. Sajnálják a történteket, hiszen másfél évtizedig jól együtt tudtak működni a helyi önkormányzattal és sikerült értéket teremteni Siófokon - tette hozzá.

A kapos.hu szerint Balázs Árpád, Siófok polgármestere sajnálja, hogy "a nagy közönséget vonzó helyszín nem nyitja ki kapuit". "A Coca- Cola Magyarországgal mindvégig jó viszonyt ápoltunk és a város turisztikai fejlesztése közös szívügyünk volt. Mindazonáltal a döntésüket tudomásul vesszük és a terület jövőbeni hasznosításáról a továbbiakban gondoskodunk" - tette hozzá a polgármester.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A budapesti Amerikai Nagykövetség is elítéli Demeter Szilárd cikkét

A budapesti Amerikai Nagykövetség is elítéli Demeter Szilárd cikkét

Soha nem volt még ilyen forró novemberi éjszaka Sydney-ben

Soha nem volt még ilyen forró novemberi éjszaka Sydney-ben

Gyújtogató járt a budapesti belvárosban, videón, ahogy elkapják a rendőrök

Gyújtogató járt a budapesti belvárosban, videón, ahogy elkapják a rendőrök