szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A magyar dal napja alkalmából szombaton is jár a Dallamos Villamos: két kocsijában végállomástól végállomásig egy-egy zenekar utazik.

A szerelvény 16 óra 35-kor indul a Széll Kálmán térről és a 4-es villamos vonalán közlekedik. A villamos összesen 3 fordulót tesz, így a rajongók 12 zenekarral találkozhatnak délután és este.

Az úton a Tintás Barnes, a Presszó Tangó Libidó, a Villon Trio, Lohonyai Zoltán és Zenekara, a KontrolAlter, a Jogi Aktus, a Néhai Bárány, a HaSzüNa, a Gravefruit Sound, a Crescendo, a Bogoz, valamint a csak erre az alkalomra összeálló, Pálinkás Tamás (Isten Háta Mögött, Tej) & Egyedi Péter (Óriás) duó zenél - közölte a Magyar Dal Napja csapata.

A villamoson utazók az együtténeklés örömét is átélhetik, a zeneszoveg.hu segítségével elkészült ugyanis az a dalszövegkönyv, amelyet az utazók felszálláskor kézbe kapnak.

A járműre bárki felszállhat, aki érvényes jeggyel vagy bérlettel utazik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Zsinórt feszített az út fölé, kerékpárosok akadtak fenn rajta

Zsinórt feszített az út fölé, kerékpárosok akadtak fenn rajta

Meghalt Balázs Fecó

Meghalt Balázs Fecó

Ilyen lesz a Miskolcon épülő Y-híd

Ilyen lesz a Miskolcon épülő Y-híd