szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

Egy férfi két hatalmas óriásplakáton kér elnézést párjától a Madách térnél. A lengyel Jan Przasnek két molinója egy Károly körúti épület homlokzatán látható, a férfi hivatalosan kért és kapott engedélyt a fővárostól arra, hogy két 800 négyzetméteres molinón kérjen elnézést párjától.

Az Index tudósítója találkozott a férfival. A 25 éves Jan Przasnek ipari alpinista, aki randevúra hívta a lányt a helyszínre, mert így szeretné rendbe hozni a kapcsolatukat.

©

Bár kedvesét az idegen hangzású Gika néven említi, állítólag magyar lányról van szó, és ez csak a beceneve. A fiú szerint a kampány sokba került, ő nem kifejezetten gazdag, de mindenképpen meg akarta csinálni. A Városházán az Indexet arról tájékoztatták, hogy egy lengyel magánszemély kért engedélyt a molinó elhelyezésére. Mindezért 100 ezer forint+áfa díjat kell fizetnie, és a molinó egyetlen napig lesz látható.

©

Egy házbeli lakó pedig a lap szerint a következőket osztotta meg a Facebookon: "A dolog valóság. A jobb oldali házban lakom. Annyira komoly, hogy 2 hónappal ezelőtt Jan eljött hozzánk közgyűlésre. Engedélyt csak a közgyűlés adhatott a molinók kifüggesztésére. Háát, elég sokba került ennek a fiúnak ez a bocsánatkérés!!! 24 órára kapott tőlünk engedélyt. Szóval ennyi időtök van, hogy nézegessétek! :-)) Bár nem bánnám, ha gyorsabban eltűnne az ablakaim elől! Na, de a szerelemért, mindent!"

©

Ha egyéb információja van az extrém szerelmi vallomásról, a történet folytatásáról és a randi kimeneteléről, írja meg az [email protected] címre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kétezer év kellett, hogy valakinek eszébe jusson: Jézus neve is lehet üzlet

Kétezer év kellett, hogy valakinek eszébe jusson: Jézus neve is lehet üzlet

Oroszország: 95 százalékos a vakcinánk, egy oltás ára 3000 forint alatt lesz

Oroszország: 95 százalékos a vakcinánk, egy oltás ára 3000 forint alatt lesz

Már burgert és műtrágyát is csinálnak a gombatermesztés során keletkező hulladékból

Már burgert és műtrágyát is csinálnak a gombatermesztés során keletkező hulladékból