szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Daniel Craig személyesen mutatta be a legújabb James Bond-filmet az Afganisztánban szolgáló brit katonáknak.

Daniel Craig, a 007 - Skyfall főszereplője személyesen jelent meg vasárnap egy afganisztáni brit katonai táborban, hogy bemutassa a legújabb Bond-epizódot. A brit védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a színész rövid beszédet tartott a vetítésre összesereglett nyolcszáz katona előtt. Ott-tartózkodása alatt bejárta a tábort, és megnézte az éppen folyó kiképzést. Kipróbálta a brit katonák által a bevetéseken használt automata fegyvereket, és egy traumás pácienseket ápoló kórházat is felkeresett. 

Scott Craggs közlegény elmondta, hogy a színész megjelenése nagyon jó hatást tett mindenkire, örültek neki, hogy "vette a fáradságot és ellátogatott közéjük". A 007 - Skyfall az idén az ötvenedik évfordulóját ünneplő Bond-sorozat eddigi legsikeresebb darabja, globális bevétele már csaknem 700 millió dollár.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fidesz a „provokátorfigyelő” szellemi anyját indítja parlamenti mandátumért

A Fidesz a „provokátorfigyelő” szellemi anyját indítja parlamenti mandátumért

Marabu Féknyúz: Ennyit az üdülésről

Marabu Féknyúz: Ennyit az üdülésről

Bejrúti robbanás: zavargások a városban, a tüntetők kormányzati épületeket támadnak

Bejrúti robbanás: zavargások a városban, a tüntetők kormányzati épületeket támadnak