szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Meztelenül is szívesen lefestené Malek Andreát a Voice egyik versenyzője, Olasz Csaba - írja a Bors. A mester meglepődött az ajánlaton.

A hétfői klubkoncerten, ahol Malek Andrea és tizenkét tanítványa lépett fel, az egyikük egészen új oldaláról mutatkozott be.

Olasz Csaba, a kecskeméti Katona József Színház művésze elárulta, hogy az eredeti foglalkozása festőművész, és Malek Andreát nagyon szívesen megörökítené. A nézőközönség soraiban helyet foglaló Mező Misi pedig felvetette, hogy a kép legyen akt - számolt be a Bors.

A versenyző minderre úgy reagált: "Egy ember ruhátlan testét lefesteni távol áll az erotikától és a szexualitástól. Az aktfestés formákról, vonalakról, hajlatokról és ezeknek az összességéről, vagyis a harmóniáról szól. Andi csodálatos nő, fantasztikus művész. A világ legboldogabb embere lennék, ha egyszer modellt állna nekem. Nem akarok rámenős lenni, egy portrénak is örülök, de ha lenne rá lehetőség, hogy aktot fessek róla, nem mondanék nemet."

Malek Andrea szerint viszont elég lesz egy portré is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump is jóváhagyta, Biden átveheti az elnökséget

Trump is jóváhagyta, Biden átveheti az elnökséget

Tényleg veszélyes készpénzt használni járvány idején? Itt a legújabb válasz

Tényleg veszélyes készpénzt használni járvány idején? Itt a legújabb válasz

Kásler Miklós bármelyik vakcinát beadatná magának

Kásler Miklós bármelyik vakcinát beadatná magának