szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2013 januárjától megszűnik a Microsoft és a Ringier közös hírportálja, az MSN MaiNap, a Ringier a továbbiakban egyedül viszi tovább a tartalomszolgáltatást.

A Ringier a továbbiakban Mainap.hu címen saját előállítású tartalmait kínálja olvasóinak, míg a Microsoft termékstruktúrájának átalakulásával az MSN helyett egyéb szolgáltatásainak fejlesztésére és népszerűsítésére fókuszál - írja a Médiapiac.com.

"Mindkét fél büszke a 2012 végére napi 150-200 ezer látogatót vonzó, profittermelő portál eredményeire, stratégiájuknak megfelelően azonban erőforrásaikat 2013-tól egyéb termékeikre összpontosítják" - közölték a vállalatok.

A két cég mindössze tavaly októberben jelentette be, hogy közös portált indítanak MSN MaiNap néven.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jön a műhúsos állateledel

Jön a műhúsos állateledel

Orbánt másolja a lengyel kormány, amikor nekiesik a médiának

Orbánt másolja a lengyel kormány, amikor nekiesik a médiának

Színészek, írók, festők, olimpikonok, zenészek kérik: oltassuk be magunkat

Színészek, írók, festők, olimpikonok, zenészek kérik: oltassuk be magunkat