szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A héten még megjelenik, de decembertől már nem lesz több Bumeráng Magazin. A kiadó és a márkatulajdonosok döntései következtében kivonul a hetilap a lappiacról.

December 7-én már nem jelenik meg az újságos kioszkok polcain a Bumeráng Magazin.

"Az első lapszámok után új szempontok merültek fel a folytatással kapcsolatban, de a konkrét ötletekben, koncepcióban nagyon eltérőek voltak a vélemények a kiadó cég, a Bumeráng Magazin Kft. és közöttünk” – nyilatkozta Bochkor Gábor.

"Az elképzelések összehangolása sokáig nem vezetett sikerre, s attól tartva, hogy emiatt a márkanév hosszútávon esetleg megsérülhet, márkatulajdonosokként úgy döntöttünk, hogy a lap ne ezen a néven fusson tovább" – mondta a rádiós.

Földes Ádám, a Bumeráng Magazin Kft. ügyvezetője, aki egyben a lapot finanszírozó Geomédia Zrt. vezérigazgató-helyettese, hozzátette, hogy "ezután sajnos egyértelmű volt a döntés, hogy összehangolt koncepció hiányában nincs értelme a folytatásnak, ki kell vinni a lapot a piacról, hiszen a létrehozásának fundamentuma volt az együttműködés" - mondta Földes, hozzátéve, hogy a kényszerű döntés ellenére a felek békében válnak el egymástól.

A magazinról szóló kritikánkat itt olvashatják el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
2,9 milliárdért bocsátott ki kötvényeket az Otthon Centrum

2,9 milliárdért bocsátott ki kötvényeket az Otthon Centrum

Várkonyi Andrea: A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az

Várkonyi Andrea: A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az

Szlávik János: Nagyon óvatosnak kell lenni a színházak, mozik nyitásával

Szlávik János: Nagyon óvatosnak kell lenni a színházak, mozik nyitásával