szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kedves judeó-keresztény és sámándoboló olvasóink: végre elkövethetik a főbűnöket büntetlenül, hiszen mi tévedtünk és a majáknak lett igazuk.

Nem érvényes a bibliai és szittya fundamentumokon alapuló erkölcsiség. Nem főbűn a 7 főbűn egyike sem. Nincs keresztény pokol, sem zsidó igazság, sem szittya… szittya… szittya sincs.

Amit a világvégéről mindenképpen tudnia kell

Ilyen lesz a világégés után

Akad jobb alkalom arra, hogy elkövesse a 7 főbűnt büntetlenül? Együtt mondjuk, harsanjon a globális kórus: NIIIIIIIIIIINCS! Még 9 nap a maja világvégéig, belefér 7 kéjes bűnt.

  1. Harag – Legyen vadász. Fogjon fegyvert, és lőjön agyon egy védett állatot. Nyomába erednek a környezetvédők? Dobjon közéjük egy bilincset, reflexből a fához bilincselik magukat.
  2. Kapzsiság – Legyen bankár. Lehet, hogy gyűlölni fogja a világ, és képmutatón kormányt alakít Kelet-Európában, vagy elfoglalja a Wall Street-et, de nem kell ettől megijedni. Azért teszik, mert ők az ügyetlen kapzsik, akik kimaradtak. Őn az ügyes kapzsi, ön nyert.
  3. Lustaság – Legyen képviselő. Szunyókáljon a parlamentben.
  4. Gőg – Legyen celeb. Ha valaki rosszat ír Önről, rendezzen látványos kirohanást, személyeskedjen, és próbáljon ki laza, felsőbbrendő pózokat, amiről sugárzik, hogy alsóbbrendű faj.
  5. Paráznaság – Folytassa, amit elkezdett. Ha nem kezdte el, akkor gyorsan vágjon bele. A szeretetet pénzért meg lehet venni.
  6. Irigység – Legyen plagizátor.
  7. Torkosság – Legyen újságíró. A sajtótájékoztatókon ingyen van a rostos üdítő és a pogácsa.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amatőr módon módosított gyalázkodó képpel gratulál a katonai elitképzéshez Orbán Gáspárnak a győri Fidesz

Amatőr módon módosított gyalázkodó képpel gratulál a katonai elitképzéshez Orbán Gáspárnak a győri Fidesz

Teljesen lezárták az M5-ös autópályát

Teljesen lezárták az M5-ös autópályát

Sugárterápiába fektet a volt egészségügyi államtitkár

Sugárterápiába fektet a volt egészségügyi államtitkár