szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ittas vezetés, ráadásul jogosítvány nélkül, cserbenhagyásos gázolás: van mit eltüntetni Michelle Rodriguez, az "alacsony kockázatú" elítélt életéből.

©

A május 23-án mozikba kerülő Halálos iramban hatodik részében a szexi Michelle Rodriguezt érdemes lesz jól megfigyelni, mert egy ideig nem fog felbukkanni a vásznon. Legalábbis ezt ígéri. A 34 éves színésznőnek régóta ambíciója az írás meg a rendezés, és úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy átkerüljön a kamera másik oldalára. "Tizenhárom éve várok erre a pillanatra, és roppant nehéz volt kibírni" – mondta legújabb interjújában.

Azt sem titkolta, hogy korábbi rendőrségi ügyei miatt is úgy érzi, ideje visszavenni a tempóból. Többször letartóztatták ittas vezetés, cserbenhagyásos gázolás, jogosítvány nélküli vezetés, majd a próbaidőre bocsátás előírásainak megsértése miatt. Öt éve csak azért úszta meg a börtönt, mert túlzsúfoltság miatt hazaküldték, mivel alacsony kockázatú elítéltnek számított.

"Voltak rossz pillanataim. Keményen buliztam, és ezt mindenki tudja is, de azt hiszem, fejlődöm. Amikor megint olyanom van, hogy irány Ibizára bulizni, megszólal egy belső hang: nem, itthon maradsz, és írsz."

A színésznő tervezett visszavonulása gondot okozhat a Halálos iramban 7 produkciónak, amelynek forgatása most nyáron kezdődik. Michelle karakterét, Lettyt direkt a rajongók kedvéért támasztották fel: a negyedik részben meggyilkolták, de az ötödik legvégén már utaltak arra, hogy visszatér. Hogy mi lesz, nem tudni, mindenesetre korábbi példák azt bizonyítják, hogy van az a pénz, amiért valaki hajlandó átgondolni a terveit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!