szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nincs abban semmi különös, ha a színészek hazaviszik a forgatáson használt kellékeket. Most azonban vigyázni kell arra, ne a gyerek kezébe kerüljenek.

Mark Wahlberg is hazavitte?
©

Több mint 75 ezer dollárt – 17,25 millió forintot – költött szexuális segédeszközökre Michael Bay. A rendező nem lett hirtelen szexmániás, Pain & Gain című új filmjéhez kellettek kelléknek. Csakhogy mindet egy szálig hazavitte a stáb.

„Nem sajnáltam rá a pénzt, mert arra számítottam, hogy a nagy részét majd visszavásárolja az eladó, hiszen nem bontottuk ki a csomagolást – meséli a rendező. – Csakhogy a forgatás végére az összes cucc eltűnt. Külön filmet is csinálhattam volna arról, ahogy egy-egy munkanap elején a stáb megcsodálja az anatómiailag megdöbbentően korrekt segédeszközöket. Volt, aki egyik ámulatból a másikba esett, mások meg hisztérikusan vihogtak. Számítottam arra, hogy egy-két eszköznek lába fog kelni, de hogy a végére az egész rakomány új gazdára talál, arra nem.”

A Mark Wahlberg és Dwayne Johnson főszereplésével készült, a hazai mozikba augusztus első hetén debütáló Pain & Gain hősei miami testépítők, akik elrabolnak egy üzletembert, hogy pénzt zsaroljanak ki belőle, de minden tervük dugába dől, és útjukat halottak szegélyezik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”

Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”

Enyhítés kezdődik Franciaországban

Enyhítés kezdődik Franciaországban

Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét

Áder János visszadobta a családi gazdaságok törvényét