szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Ajándéktárgyak tervezésére írt ki dizájnpályázatot a Szépművészeti Múzeum a Kultúra 2008 Nonprofit Kft.-vel annak érdekében, hogy egyedi szuvenírekkel bővítsék a múzeumi bolt kínálatát - közölte a kiállítóhely.

Pályázni a múzeum gyűjteményét és épületét kreatív, újszerű módon feldolgozó olyan ajándéktárgyakkal lehet, amelyek szuvenírként népszerűsítik a múzeum értékeit úgy, hogy közben megállják a helyüket egyedi dizájntárgyként is. 

Május végéig bárki regisztrálhat, aki kellő kreativitást érez magában. A regisztráció nem jár tervleadási kötelezettséggel, a pályamunkák beküldési határideje július 1. 

A pályázat kiírói tíz irányadó festményt jelöltek ki, amelyek az ajándéktárgyak alapjául szolgálhatnak, de ettől el lehet térni. Olyan termékcsoportokban várják az alkotásokat, mint az ékszer, a játék, az elektronikai eszköz, használati vagy dísztárgy, tartós élelmiszer és illatszer csomagolása. 

A kiírást a havi rendszerességgel működő Múzeum+ programsorozathoz kapcsolódva hirdetik meg. A pályázati munkák kiállítását és az eredményhirdetést szeptember 12-én megrendezendő DESIGN című Múzeum+ este rendezvényen ünnepélyes díjkiosztón tartják. A felhívással kapcsolatos információk ezen a linken olvashatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!