szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két svéd kiadó is szeretné kiadni ByeAlex Kedvesem című dalát – számolt be a Bors.

Már két svéd kiadó is megkereste ByeAlex menedzserét, hogy kiadná a Kedvesemet, egy svéd énekesnő pedig szeretné feldolgozni a dalt. Emellett egy dán szerző is jelentkezett, aki lefordítaná a szerzeményt – mondta a Borsnak Bérczes Ádám, ByeAlex menedzsere.

A lap azon kérdésére, a menedzsment hogy értékeli a negatív kritikákat, azt nyilatkozták: "Az eredménye mintául szolgálhat azoknak, akik fanyalogtak. Nem elégtételt érzünk, hanem öröm van a szívünkben, mert a pozitív eseményekre fordítjuk a figyelmünket."

"Alex egy nagyon tehetséges dalszerző, zenész. Szívesen írna dalt Zsédának vagy bármelyik magyar énekesnek, aki megkeresi. A dalverseny miatt elhalasztottuk a készülő lemezének felvételeit, úgyhogy most ez a következő feladat számunkra" – mondta Bérczes Ádám.

Percről-percre tudósításunkat az Eurovíziós Dalfesztiválról itt olvashatják el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megroggyant a forint, de kell emiatt aggódni?

Megroggyant a forint, de kell emiatt aggódni?

Egy magyar faluban már szinte az összes regisztrált megkapta az oltást

Egy magyar faluban már szinte az összes regisztrált megkapta az oltást

Turisták helyett migránsok érkeznek a Kanári-szigetekre

Turisták helyett migránsok érkeznek a Kanári-szigetekre