szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Otthagyja a Magyar Színházat, és szabadúszóként folytatja pályáját Kubik Annak. A színésznő Székesfehérváron és Debrecenben próbál majd – nyilatkozta a Helyi Témának adott interjújában.

Kubik Anna, Kossuth-díjas színésznő 24 év után (10 plusz 14 évet töltött a Nemzeti Színház, majd az abból átalakult Pesti Magyar Színház társulatánál) otthagyja a Magyar Színházat, és szabadúszónak áll – erről a Helyi Témának adott interjújában beszélt.

"Az emberben egyszer csak megszólal egy csengő, és akkor menni kell. Akkor már történhet bármi, hiába, tovább kell lépni. Ezt éltem meg most én is a színházamnál" – magyarázta a színésznő döntését.

Arra a kérdésre, nem gondolt-e arra, hogy a Nemzeti Színházban folytassa a pályáját, azt mondta: "Ezt a kérdést naponta felteszik nekem, én pedig nem tudom, hogy örüljek-e neki, vagy sírjak miatta. Most csak azt tudom válaszolni, megtanultam, minden élethelyzet jó valamire, és én megpróbálom a legjobbat kihozni belőle."

A színésznő szabadúszóként folytatja, előbb Székesfehérváron, majd Debrecenben próbál, közben pedig hívják itthon és az országhatárokon túl is verset mondani, közösségi-kulturális találkozók előadójaként. Őszre pedig elkészülhet az első verses CD-je is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A MÁV a járvány előtti utasforgalomra számít a nyáron a Balatonnál

A MÁV a járvány előtti utasforgalomra számít a nyáron a Balatonnál

Letiltotta a francia Bitche város oldalát a Facebook, mert káromkodásnak hitte a nevét

Letiltotta a francia Bitche város oldalát a Facebook, mert káromkodásnak hitte a nevét

Roberto Benigni életműve végre kiérdemelte az Arany Oroszlánt

Roberto Benigni életműve végre kiérdemelte az Arany Oroszlánt