szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Titoktartási kötelezettség miatt nem beszélhetnek az Attraction látványszínház tagjai arról, valóban 400 millió forintos szerződést kaptak-e Las Vegasban - írta a Blikk.

A Britain's Got Talent című angliai tehetségkutatót megnyerő magyar árnyékszínház a hírek szerint 400 millió forintos Las Vegas-i szerződést kapott, ám a csapat vezetője, Szűcs Zoltán a Blikknek nem kívánta megerősíteni az összegről szóló találgatásokat.

"Nehéz ez a helyzet most nekünk, hiszen helyt kell állnunk minden fronton. Itthon és külföldön is vannak ugyanis kötelezettségeink" – mondta Szűcs. "A pénzről pedig nem beszélhetünk" - tette hozzá.

"Mi annak idején szinte egy fillér nélkül utaztunk Londonba a tehetségkutatóra. Afféle utolsó próbálkozásként fogtuk fel, most vagy soha alapon. Saját zsebből dobtuk össze a repülőjegyeket, a szállás költségeit, mindent, és tényleg nem számítottunk túl sokra. Aztán hetvenezer produkció közül miénk lett az első helyezés" - idézte fel a csapat vezetője.

"Egyszer csak lett egy rettentően profi, nemzetközi menedzsmentünk és egy regénynek is beillő, titoktartási részleteket tartalmazó szerződésünk, amelyhez tartanunk kell magunkat. De ígérjük, hogy a magyar közönségről sosem feledkezünk meg, hiszen büszkék vagyunk a hazánkra, és itt is tervezünk egy egész stadiont megtöltő produkciót" – fogalmazott Szűcs Zoltán.

Az Attraction a brit Daily Star korábbi értesülései szerint 1,2 millió fontos, azaz hozzávetőleg 400 millió forintos szerződést kapott Las Vegasban. A beszámoló szerint a társulat három hónapig a Mirage Hotel színpadán fog fellépni Las Vegasban. "Már rengeteg felkérést kaptak, hogy különböző reklámokban szerepeljenek, és ehhez nem elég a mostani angol tudásuk" – mondta a lapnak egy kaszinóműsor-szervező cég producere.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!