szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bödőcs Tibor, Lorán Barnabás „Trabarna” és Rekop György mellett az egyetlen női tag, Kormos Anett is távozott a Dumaszínház humoristacsapatától – írta a Blikk.

"Körülbelül fél éve, Bödőcs után másodikként hagytam ott a Dumaszínházat" – mondta a Blikknek Kormos Anett. Az okokra nem akart kitérni, szerinte ugyanis annak nincs semmi hírértéke.

Lorán Barnabás és Rekop György távozásával kapcsolatban a lap "egy bennfentesre" hivatkozva azt írta, hogy komoly feszültség van a társulati tagok között, melynek oka az, hogy Litkai Gergely társulatvezető egyedüli döntése az, kinek ad lehetőséget fellépésekre.

Litkay Gergely korábban a lapnak elismerte, a cél egy kisebb társulat létrehozása, emellett szerinte ha van is bármilyen konfliktus a színház berkein belül, az nem tartozik a nyilvánosságra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A közepes és nagy magyar cégek 70 százaléka ígér fizetésemelést

A közepes és nagy magyar cégek 70 százaléka ígér fizetésemelést

Új Nemzeti Biztonsági Laboratórium épül 12 milliárd forintból

Új Nemzeti Biztonsági Laboratórium épül 12 milliárd forintból

Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói

Tóta W.: A Budapest Bank fosztogatói