szerző:
MTI

Most már tényleg megcsinálná a Top Gun című akciófilm folytatását az egykori producer, bár annak rendezője már meghalt. A főszereplő Tom Cruise vadászpilóta ellenfelei most a drónok lennének.

Jerry Bruckheimer újra megpróbálja összetrombitálni a Top Gun-csapatot: a producer közel három évtized után a folytatásban drónokat is bevetne - értesült a The Hollywood Reporter

Bruckheimer a pályafutására emlékező új könyve, a When Lightning Strikes, Four Decades of Filmmaking (Amikor a villám lesújt, a filmkészítés négy évtizede) bemutatásán beszélt arról, hogy 28 év után sem hagyja nyugodni a nagysikerű produkció folytatása. 

Az 1986-ban készült Top Gun a hidegháború idején játszódik a haditengerészet San Diegó-i elit vadászpilóta-képzőjében, Tom Cruise-zal a főszerepben. 

"Harminc éve akarjuk megcsinálni a folytatást, és úgy vélem, egyre közelebb és közelebb jutunk hozzá" - mondta a producer. Emlékeztetett rá, hogy annak idején Don Simpsonnal belevágtak a második epizódba, de fel kellett adniuk, aztán Tom Cruise is megpróbálkozott vele, de ő is feladta. "Most megint visszatértünk rá" - jelentette ki. 

Tony Scott, az eredeti film rendezője 2012-ben meghalt, a Top Gun 2 egyike volt annak a három filmnek, amelyre készült, mielőtt öngyilkosságot követett el. "A film alapötlete, hogy a pilóták fölött már eljárt az idő a drónok miatt. Cruise azonban bebizonyítja, hogy továbbra is fontosak. Szükség van rájuk" - magyarázta Bruckheimer. 

A film egyelőre a kezdeteknél tart. Cruise-t lefoglalja számos munkája, ezért meg kell találni azt a lyukat a naptárjában, amikor forgatni lehet vele, a gyártó Paramount filmstúdiónak is megfelelő költségvetést kell biztosítania, és a rendezőt is ki kell választani - sorolta a folytatás feltételeit a producer.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Videó: Ez minden bizonnyal a Skoda Scala, amit még a Nürburgringre is kivittek

Videó: Ez minden bizonnyal a Skoda Scala, amit még a Nürburgringre is kivittek

Szeviép-ügy: Botkának ez kínos lesz

Szeviép-ügy: Botkának ez kínos lesz

A NATO-ból intézték így? Orbánnak kínos, hogy lebukott Gruevszki szöktetésével

A NATO-ból intézték így? Orbánnak kínos, hogy lebukott Gruevszki szöktetésével

Lelőttek egy nőt Békásmegyeren

Lelőttek egy nőt Békásmegyeren

Megható jelenet: a holland focista vigasztalta a román bírót a meccs végén

Megható jelenet: a holland focista vigasztalta a román bírót a meccs végén

A Casio új karórájától minden Transformers-rajongó szíve hevesebben ver

A Casio új karórájától minden Transformers-rajongó szíve hevesebben ver