szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A veszprémi színházban rendezi Eperjes Károly a Chicago című musicalt.

Eperjes Károly rendezésében a Chicago című musical is szerepel a Veszprémi Petőfi Színház következő évadában - jelentette be Oberfrank Pál színházigazgató sajtótájékoztatón szerdán.

Közösségben a közönséggel szlogen alatt meghirdetett évadban Guelmino Sándor rendezésében Ibsen A vadkacsa című színművét, Bozsó József rendezésében Strauss Bécsi vér című operettjét, Dömölky János vezetésével Dürrenmatt Fizikusok című komédiáját, valamint Juhász Róza rendezésében a Szerelmem, Petőfi című zenés játékot mutatja be a teátrum a nagyszínházban.

A gyerekszínházi előadások között a Hófehérke és a hét törpe című mesebalett, a Süsü, a sárkány kalandjai című zenés mesejáték szerepel, és most is meghirdetik a Bonbon matinét a színházszerető családoknak.

Oberfrank Pál beszélt arról, hogy felújítják az Anna Karenina című darabjukat, az I. világháború centenáriumára pedig felnőtt és ifjúsági előadással készül a színház. Műsoron tartják az Oliver!, az Adáshiba, A vígözvegy, a Légy jó mindhalálig, a Veszedelmes viszonyok, az Éjjeli menedékhely és a Tündér Míra című darabot.

A Latinovits-Bujtor Játékszínben Shakespeare Titus Andronicus; Arkagyij és Borisz Sztrugackij Sztalker és Tasnádi István Nézőművészeti Főiskola című darabját adják elő. Camus Pestis című darabjából készül önálló esttel Hegedűs D. Géza, Eperjes Károly pedig Az igazat mondd, ne csak a valódit címmel ad önálló estet.

Továbbra is játsszák a Tábori pikniket, a Jeanne D'Arc-ot, az Agóniát és a Drága Gizám című darabokat a játékszínben.

Április 27-29-én táncelőadásoknak ad otthont a veszprémi színház, többek közöött a Gördülő Tánccsoport és a Pataky Klári Társulat fellépésével.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Franciaországban tovább romlik a helyzet, Dunkerque-ben is hétvégi karantén lesz

Franciaországban tovább romlik a helyzet, Dunkerque-ben is hétvégi karantén lesz

Újabb két koronavírus-vakcinát engedélyeztek Kínában

Újabb két koronavírus-vakcinát engedélyeztek Kínában

A jövő év végén kezdik gyártani a magyar koronavírus elleni vakcinát

A jövő év végén kezdik gyártani a magyar koronavírus elleni vakcinát