szerző:
hvg.hu

Az amerikai elnök idősebb lánya, Malia Obama egy Oscar-díjas színésznő új tévésorozatának forgatásán vesz részt.

A CBS csatorna nagy nyári dobásának szánt, Extant című sci-fi-sorozat gyártásában vett részt az Obama-lány, mint produkciós asszisztens – mondta el a The Wrapnek a sorozat egyik munkatársa, aki szerint a rendező még azt is megengedte Maliának, hogy az egyik jelenetnél ő kezelje a csapót.

©

Az Extant producere az a Steven Spielberg, aki közeli ismerőse és támogatója Barack Obamának, a szereplők között pedig szintén olyan színészeket találunk, akik szimpatizálnak az elnökkel. A főszerepben az Oscar-díjas Halle Berryt láthatjuk, de mellékszerepet kapott Meryl Streep lánya, Grace Gummer, illetve a Vészhelyzet Kovac doktora, Goran Visnjic is.

A rejtélyre épülő sorozatban egy asztronauta (Berry) hazaérkezése utáni életét követhetjük, miután egy éven keresztül egyedül teljesített egy küldetést az űrben. A kint, illetve az otthon szerzett tapasztalatai azonban olyan eseményekhez vezetnek, amik valamilyen módon örökre megváltoztatják az emberiség történelmét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!