szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Divatköltők és rap-poéták foglalják el a Margitszigetet pénteken, a Szentivánéji Slam Komédia színes-szagos premierje alkalmából.

Összművészeti színházi eseménynek ígérkezik a három napos Shakespeare-fesztivál keretein belül megvalósuló Szentivánéji Slam Komédia margitszigeti debütálása. A ritmikus költészet hazai kiválóságai a MOME textiltervező hallgatói által tervezett jelmezekben, a Kiégő Izzók különleges vetítésével és az Amoeba zenéjével aláfestve gondolják majd újra a klasszikus művet.

A Keszég László rendezte darabban fellép Fehér Zsófi, Mavrák Kata "Hugee", Tolnai Eszti, Gábor Tamás "Indiana", Horváth Kristóf "Színész Bob", Németh Péter "Zeek", Bencsik Ádám "Ponza", Pion István, Bárány Bence, Basch Péter és Bock Balázs is. A Szentivánéji Slam Komédia pénteken, sötétedéshez igazított kezdéssel debütál a margitszigeti Víztorony-udvaron.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus: 117 halott, 3929 új fertőzött

Koronavírus: 117 halott, 3929 új fertőzött

Szijjártó: George Clooney politikai ismeretei korlátosak

Szijjártó: George Clooney politikai ismeretei korlátosak

Újabb öt évig a Főtaxi marad a reptéri szolgáltató

Újabb öt évig a Főtaxi marad a reptéri szolgáltató