szerző:
hvg.hu

Előadás közben rosszul lett és meghalt Tegyi Tibor színész a pápai Kékfestő Múzeumban a Múzeumok Éjszakáján szombaton.

Meghalt egy színész a pápai Kékfestő Múzeum udvarán a Múzeumok Éjszakáján – mondta a veol.hu Veszprém megyei portálnak Kürti József, a városi mentőállomás vezetője. Tegyi Tibor a Szentivánéji álom darab előadása közben lett rosszul és leállt a szíve. A  kiérkező megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni az életét.

A múzeum később részvétét fejezte ki az összes munkatársa nevében, a színész-drámapedagógus emlékére pedig gyertyagyújtást is tartottak a városban.

Tegyi Tibor távozása súlyos szakmai vesztesége a színjátszásnak és a drámapedagógiának egyaránt - olvasható a A Magyar Drámapedagógiai Társaság honlapján.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!