szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A műsorvezetőnek nem esett jól, hogy Az ének iskolája készítői nem vették figyelembe a véleményét, és a Sztárban sztár sem az ő ötletei alapján készült. A TV2 úgy reagált, hogy a csatorna részéről is felmerültek kételyek, így nem is kérték fel Friderikuszt a műsorok vezetésére.

Friderikusz Sándor írott üzenetben közölte a TV2-vel: ha a következő évadban is lesz Az ének iskolája, azt már nem kívánja vezetni. A műsorvezetőnek nem esett jól, hogy figyelmen kívül hagyták a véleményét, az ötleteit. Azt nem részletezte az Origónak, hogy mivel nem értett egyet.

Másik műsorával, a Sztárban sztárral kapcsolatban azt mondta: abban se halna bele, ha valaki mást állítanának be helyette a szeptemberi folytatásban, mert "azt a műsort is nélkülem találták ki, és valljuk meg, belőlem, adottságaimból nem sokat profitált a műsor, papagájjá pedig nem szeretnék válni".

©

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője úgy reagált, a csatorna részéről is felmerültek kételyek Friderikusz személyével kapcsolatban, ezért egyik műsor vezetésére sem kérték fel annak ellenére sem, hogy a műsorok sikerében a tévés veteránnak is vitathatatlan szerepe volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!