szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csiszár túl volt fizetve, és nem jött ki jól a Class FM vezetésével, Jáksó Lászlót pedig sokáig azért hagyták békén, mert jóban van Habony Árpáddal – értesült a Comment.com. A rádió kedden nem cáfolta a híreket.

Kirúgták Csiszár Jenőt és Jáksó Lászlót, a Heti Hetes volt és jelenlegi műsorvezetőjét a Class FM-től – értesült a Comment.com médiablog.

A Class FM kedden tömör közleményben reagált a hírre. Mint írták, jelenleg mindkét műsorvezető a szabadságát tölti, de "amennyiben változás történik a rádióban, természetesen tájékoztatjuk a az olvasókat".

Csiszár Jenő a Dal zsűrijében
©

Csiszárnak túl sok súrlódása volt a főnökséggel, és egy idő után a vezetőségnél betelt a pohár. A blog úgy értesült, Csiszár sokba is került a rádiónak, és Tiszttartó Titusz programigazgatónak sem tud már annyit segíteni a rádió felépítésében, mint eleinte. Csiszárnak augusztus 1-jével mondtak fel, így ő már be sem jár.

Jáksó Lászlóhoz a hírek szerint azért nem mertek hozzápiszkálni, mert ő Habony Árpádnak, a miniszterelnök tanácsadójának a barátja. A 2009 óta a Class FM-nek dolgozó műsorvezetővel ugyanakkor egyre több emberi problémája akadt a rádió vezetésének, és végül úgy gondolták, a reklámadó bevezetése jó apropó arra, hogy megváljanak Jáksótól. Arról nincs hír, hogy mikortól kell távoznia Jáksó Lászlónak.

Jáksó László
©
Helyreigazítás

Internetes lapunk 2014. augusztus 11. napján megjelent „Kirúgták Jáksó Lászlót és Csiszár Jenőt?” című, „hvg.hu” által írt cikkének állítása nem felel meg a valóságnak. Valótlanul állítottuk a comment.com alapján azt, hogy Jáksó Lászlóhoz a Class FM rádiónál azért nem mertek hozzápiszkálni, mert jóban van Habony Árpáddal. Valótlanul állítottuk továbbá azt is, hogy Jáksó Lászlóval a Class FM rádió vezetésének több emberi problémája akadt”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!