szerző:
hvg.hu

A History Channel minisorozatában, a Houdiniben játszott együtt Ónodi Eszter a magyar származású Adrien Brodyval. Közös fotó is készült.

©

Sorozatbeli társával, Adrien Brodyval mosolyog közös fotón Ónodi Eszter, aki a Magyarországon forgatott Houdini c. minisorozatban játszott együtt Cecilia Weissként a világhírű színésszel. Ónodi egy kritikát is idéz a Facebook-oldalán:

"A legjobb alakítást Evan Jones és Ónodi Eszter, Houdini asszisztense és anyja hozta. Mindketten fenntartják a nézők érdeklődését" – áll a kritikában, a forrását azonban nem nevezte meg a magyar színésznő.

A History Channel sorozata a magyar származású illuzionista Harry Houdiniről szól, a főszerepet a szintén magyar származású Adrien Brody alakítja. A forgatás tavaly kezdődött Magyarországon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!