szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy magyar férfit mutatott be vasárnap a New York-i járókelőket fotózó, és őket röviden bemutató blog, a Humans of New York.

Fegyverrel harcolt az 1956-os forradalomban, és a retorziók elől menekült Amerikába az az idős férfi, akit egy elég híres blog (egyben Facebook-oldal) mutatott be vasárnap. A Humans of New York egyfajta arcképcsarnok, a készítők a metropolisz utcáján állítanak meg embereket, akik röviden mesélnek magukról. Mára tízmillió követője van a Facebookon.

A vasárnap bemutatott elegáns úr neve ismeretlen. Azt meséli magáról, hogy amikor elhagyta az országot, felesége nem akart vele tartani, így amikor Amerikába ért, életében először érezte teljesen egyedül magát, ekkor fogta el a félelem. Azt mondta még, hogy felesége tizenöt éve meghalt, a barátai sem élnek már, így nagyon magányos, de igyekszik lekötni magát olvasással, sétával, tévézéssel. (Az nem derült ki, hogy végül a magyar felesége ment utána, vagy kint megházasodott.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így érhetjük el a legvágyottabb énünk

Így érhetjük el a legvágyottabb énünk

Belátható közelségbe került a Szenes Iván Slágermúzeum megnyitása

Belátható közelségbe került a Szenes Iván Slágermúzeum megnyitása

És akkor hitelmoratórium lett a több vírusteszt helyett

És akkor hitelmoratórium lett a több vírusteszt helyett