szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2016-ig évente öt Kispál és a borz-kiadvánnyal (CD és DVD) töltögethetik fel a zenekar rajongói a végül díszdobozban összeálló különleges kiadású Kispál-összest.

A zenekar Facebook-oldalán egyelőre különösebb kommentár nélkül látható a Kispál-összes díszdoboz fotója. Mint megtudtuk a zenekar – párhuzamosan a Fishing on Orfű (FOO) kronologikus koncertjeivel – újra megjelenteti, különleges formátumban, limitált példányszámban a lemezeit. Egészen pontosan évente 4 albumot és egy DVD-t, így az egész életmű 2016-ra áll össze, amely évben egy ritkaságokat tartalmazó bónuszalbum is várható.

Az első „részlet”, a zenekar első négy albuma, illetve a 2014-es FOO-koncertről szóló DVD – jó üzleti érzékkel - még karácsony előtt december 10-én kerül a boltokba.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabó Tímea lehet a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely szerint

Szabó Tímea lehet a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely szerint

Ne nézzük levegőnek a levegőt!

Ne nézzük levegőnek a levegőt!

Marabu Féknyúz: A statisztika idomítása jobban megy

Marabu Féknyúz: A statisztika idomítása jobban megy