szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Robin Williams öngyilkosságot követett el, de előtte nem fogyasztott sem alkoholt, sem illegális kábítószert - jelentette be pénteken egy kaliforniai megye seriffje a boncolás hivatalos eredménye alapján.

A színész augusztus 11-i halálát kaliforniai otthonában fulladás okozta, miután felakasztotta magát - állapította meg a halottkém. Szervezetében vényre felírható gyógyszert - kétféle antidepresszánst és egy Parkinson-kór elleni gyógyszert - találtak gyógyászati mennyiségben.

A titkára talált rá a hálószobájában. A halottnak felületi vágások voltak a csuklóján, és egy zsebkés volt a közelében. Özvegye, Susan Schneider napokkal férje halála után beszélt arról, hogy a filmsztár depresszióval küzdött és kezdődő Parkinson-kórtól szenvedett. 

A színész korábban közölte a nyilvánossággal, hogy rendszeres időközönként pszichoaktív szereket használ, és hogy nem sokkal előtte elkezdett járni egy leszoktató terápiára.

Felesége azonban úgy vallott egy nyomozónak, hogy férje nem azért kezdte el a programot, mert akkor éppen elérte egy szenvedélyroham, hanem azért, hogy erősítse magában a gyógyulni akarást - olvasható a halottkém jelentésében. A nő arról is beszámolt, hogy a színész alvászavarban is szenvedett öngyilkossága előtt, és egyre erősödött a paranoiája.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az orosz kormány szerint "vörös dagály" okozta a rejtélyes pusztulást Kamcsatkán

Az orosz kormány szerint "vörös dagály" okozta a rejtélyes pusztulást Kamcsatkán

Magyar filmesek dolgoznak egy marokkói filmen, az állam is támogatja

Magyar filmesek dolgoznak egy marokkói filmen, az állam is támogatja

Koronavírus: „vörös forgatókönyv” Erdélyben

Koronavírus: „vörös forgatókönyv” Erdélyben