szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Másfél hét múlva visszatér az RTL Klubra a Szulejmán című török sorozat, amelynek szüneteltetése miatt rengetegen tiltakoztak.

Átalakul az RTL Klub programstruktúrája a Celeb vagyok, ments ki innen! befejeződésével - írta az Origo. Visszatér a sokak által nélkülözött Szulejmán című sorozat is.  

Szerdán, november 12-én még 20.30-kor kezdődik a Barátok közt, majd 21.05-től jön a Celeb vagyok, ments ki innen!, és ez lesz egyben a valóságshow utolsó adása is. November 17-én jelentősebb változások lesznek, elrajtol a Dr. Tóth című műsor, a Barátok közt viszont 20 perccel később, 20.50-től lesz látható.

A Celeb vagyok miatt hat héten át szüneteltetett Szulejmán november 19-én tér vissza. A sorozat átmeneti eltűnése szeptemberben heves érzéseket váltott ki a nézők egy részéből, még tüntetni is akartak a szüneteltetése ellen. 

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója korábban elnézést kért a megbántott rajongóktól, de közölte, semmi rendkívüli nincs abban, hogy egy sorozatot szüneteltetnek. Ha nem így döntöttek volna, a Szulejmán az este 11 órás sávba csúszott volna, és szerinte az is felháborodást váltott ki a sorozat elkötelezett rajongóiból.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Emelkedni kezdett a halálozások száma, de így is kisebb lett a természetes fogyás

Emelkedni kezdett a halálozások száma, de így is kisebb lett a természetes fogyás

Élvezetes kis méregzsák: íme a 204 lóerős Hyundai i20 N

Élvezetes kis méregzsák: íme a 204 lóerős Hyundai i20 N

Meghalt a koronavírus-fertőzéssel kezelt szabolcsi kórházigazgató

Meghalt a koronavírus-fertőzéssel kezelt szabolcsi kórházigazgató