szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Matt Damon a Hollywood Reporternek megerősítette: ismét belebújik az önjáróvá vált szupkém bőrébe, és Paul Greengrass rendező irányításával folytatják a sorozatot.

Ben Affleck, Matt Damon barátja egy interjúban jelentette be a hírt a Bourne-filmek folytatásáról, amelyet Damon gyorsan megerősítette - írta a Hollywood Reporter. "2016-ban fog a mozi a filmszínházakba kerülni. Paul Greengrass egy újabb filmet fog csinálni" - hangoztatta Damon az E!Friday honlapnak. "Azt vártam, hogy igent mondjon" - tette hozzá.

Jason Bourne munkában

A Hollywood Reporter szeptemberben adott hírt arról, hogy Damon és Greengrass tárgyal a folytatás elkészítéséről. Greengrass rendezte a Bourne-trilógia második és harmadik filmjét, a 2004-es Bourne-csapdát és a 2007-es Bourne-ultimátumot. A sorozat negyedik epizódjának, A Bourne-hagyatéknak a főhősét 2012-ben Jeremy Renner játszotta. Ő nem Jason Bourne szerepét alakította, hanem egy hozzá hasonló szuperügynököt, akinek szintén menekülnie kell. A sztori egy időben játszódik az utolsó Matt Damonnal forgatott Bourne-filmmel, hivatkoznak is a korábbi főhősre, de a film a történet egy másik szálát mutatja be.

Az újság úgy tudja, azt tervezték, hogy Renner a 2016-os folytatásban is játszik. Frank Marshall producer szeptemberben úgy nyilatkozott, hogy Renner szerepvállalása még mindig napirenden van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kést rántott, amikor szóltak, hogy vegyen fel maszkot

Kést rántott, amikor szóltak, hogy vegyen fel maszkot

Már méhek nélkül is lehet mézet csinálni

Már méhek nélkül is lehet mézet csinálni

Hatalmas ózonlyuk tátong az Antarktisz felett

Hatalmas ózonlyuk tátong az Antarktisz felett