szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Angelina Jolie még néhány filmet vállal színésznőként, utána csak rendezni fog. Rendezőként jegyzett második, Rendíthetetlen című filmjének ausztráliai bemutatója alkalmából egy lapnak azt nyilatkozta, hogy szeret rendezni, és sokkal boldogabbá teszi, mint a színészi munka.

"Örömömre van végigkísérni egy projektet. Jó eltölteni két évet valamivel, és közben tanulni is, szeretem, hogy rá vagyok kényszerítve a tanulásra és arra, hogy minden tekintetben részese legyek egy produkciónak" – fogalmazott a Sydney Morning Herald című lapban csütörtökön megjelent interjújában.

Hangsúlyozta: "karrierváltása" nem jelenti azt, hogy kevesebbre tartaná a színészi munkát és a színészeket. "Szeretem őket, szeretem figyelni a munkájukat. Szeretném rájuk irányítani a reflektorfényt, jó, ha nem én állok a rivaldafényben" – mondta.

A 39 éves színésznő hétéves kora óta áll kamerák előtt, és úgy véli, hogy van néhány eszköz a tarsolyában, amelyek segítségével a legjobbat hozhatja ki stábjából.

Arra a kérdésre, hogy ebbe az is beletartozik-e, hogy néha zsarnokoskodik, Angelina Jolie azt felelte: természetesen. "Ezt várják el egy rendezőtől" – mondta. "Az én munkám az, hogy naggyá tegyek egy filmet, nem pedig, hogy barátkozzam" – tette hozzá.

A filmcsillag harmadik rendezése, a By the Sea című film lesz, amelyben ő és férje, Brad Pitt játssza a főszerepet. "Magamat kemény, őt (Brad Pittet) kihívás volt rendezni" – mondta, hozzátéve, hogy heves drámai jeleneteik kifejezetten nehezek voltak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
George Clooney nem mondott szépet Orbán Viktorról

George Clooney nem mondott szépet Orbán Viktorról

WHO-követ: Ha Európa megint elszúrja, jön a harmadik hullám

WHO-követ: Ha Európa megint elszúrja, jön a harmadik hullám

Távozik az Index vezérkara

Távozik az Index vezérkara