szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tatár Csilla a tegnapi Mokkában mindenki megdöbbenésére élőben, majd kamerán kívül is lehordta kollégáját, Kárász Róbertet, miután műsorvezetőtársa a magánéletével viccelődött. Tatár Csilla hamarosan a közmédiához igazol.

Súlyos szavak hangzottak el a TV2 Mokka című műsorában csütörtök reggel, miután leálltak a kamerák.

A Blikk szerint a csatornától hamarosan távozó Tatár Csilla felhúzta magát kollégája, Kárász Róbert megjegyzésén, és a következő szavakkal fordult hozzá: "Mindig is gyűlöltem veled dolgozni! Remélem, hogy itt fogsz megrohadni, és még tíz év múlva is itt leszel ebben a székben" mondta egy stábtag szerint a közmédiához igazoló műsorvezető, miután Kárász még élő adásban csipkelődni kezdett vele. A stúdióban megfagyott a levegő Tatár kirohanása után.

Előzőleg Kárász arról faggatta a műsorba meghívott asztrológust, hogy mit tanácsol a Kosoknak, köztük Tatár Csilla válófélben lévő férjének. A műsorvezető előző nap is kötekedett Tatárral, akkor azt mondta neki, hogy már nagyon köztévésként gondolkodik.

A párját érintő csipkelődésre Tatár már élő adásban is élesen reagált: "Robi, igazán korrekt kolléga vagy. Állítsd már le magad, csak ezt az egyet kértem, hogy ne beszéljünk róla. De most komolyan... Stop. (...) Várom már, hogy soha többé ne dolgozzak veled!" A szidalmak java azonban csak a reklámblokk idején következett.

Tatár Csilla a lapnak nem cáfolta, hogy veszekedett a kollégájával. Azt mondta, vannak olyan helyzetek, amikor az ember keményebben reagál, és Kárász Róbert az utóbbi időben már túlzásba vitte a csipkelődést. A magánéletnek nincs helye a kamerák előtt tette hozzá.

Kárász Róbert azt mondta, bevett dolog köztük, hogy zrikálják egymást, és ez csak olyan munkatárssal működik, akit kedvel. Kommentálni nem szeretné, ami történt mondta –, de szeretné hangsúlyozni, hogy nagyon szeret Tatár Csillával együtt dolgozni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kivonul a Google Ausztráliából, ha elfogadják az új médiatörvényt

Kivonul a Google Ausztráliából, ha elfogadják az új médiatörvényt

Véget ér a VW Golf amerikai pályafutása

Véget ér a VW Golf amerikai pályafutása

Kigyulladt egy ház Tiszaszőlősön, egy ember meghalt

Kigyulladt egy ház Tiszaszőlősön, egy ember meghalt