szerző:
hvg.hu

A balatonvilágosi Club Aliga helyett jövő augusztusban Zamárdiban rendezik meg a B my Lake elektronikus zenei fesztivált is – közölte a Soundhead.

A négynapos B my Lake fesztivált jövő augusztusban a Balaton Sound helyszínén, Zamárdi szabadstrandján rendezik meg, társbérletben a Nagyon Balaton rendezvénysorozat másik zászlóshajójával, a Strand – Nagyon Zene Fesztivállal – írta a Soundhead.

©

A korábbi helyszínhez, a balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközponthoz hasonlóan a fesztivált Zamárdiban is közvetlenül a vízparton tartják majd. A Balaton Sound 2007-es debütálása után 2013-ban a Strand – Nagyon Zene fesztivál, jövőre pedig a Strand Fesztivál mellett a B my Lake-et is itt rendezik majd meg, egy időben, egymás szomszédságában – közölte Lobenwein Norbert a Nagyon Balaton és a Strand Fesztivál főszervezője.

A főszervező szerint az elmúlt hetekben eredményes tárgyalásokat folytattak Zamárdi önkormányzati testületével, amelynek köszönhetően többéves megállapodást kötöttek nem csak a Mastercard Balaton Sound és a Strand – Nagyon Zene Fesztivál folytatásáról, hanem a B my Lake Zamárdiban történő megrendezéséről is.

A település most már három nagysikerű fesztiválnak ad otthont, amely ezzel az egyedülálló kezdeményezéssel nem csak Magyarország hanem a régió fesztiválfővárosává válik a nyár folyamán – tette hozzá Fülöp Zoltán, a B my Lake főszervezője.

A B my Lake-et, amely idén bekerült Európa Legjobb 10 kisméretű fesztiválja közé (European Festival Awards // Best Small Festival), augusztus 19-22 között rendezik majd meg. A Balaton Soundot július 9-12 között tartják majd.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A Kétfarkú új alkalmazása megmutatja, hol vannak ingyenes nyilvános wc-k az országban

A Kétfarkú új alkalmazása megmutatja, hol vannak ingyenes nyilvános wc-k az országban

Az összes iPhone-t betiltatnák Kínában

Az összes iPhone-t betiltatnák Kínában

Karácsony előtt száll rá a webáruházakra a kormány

Karácsony előtt száll rá a webáruházakra a kormány

Majmok garázdálkodnak az indiai kormány hivatalaiban

Majmok garázdálkodnak az indiai kormány hivatalaiban

"Orbán áll ott, mint egy faszent"

"Orbán áll ott, mint egy faszent"

Elhalasztják a szavazást a Brexit-megállapodásról

Elhalasztják a szavazást a Brexit-megállapodásról