szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Budapest Parkban tartja utolsó koncertjét a 20 éves Heaven Street Seven. A zenekar az augusztus 1-jei búcsújáig még ad számos klub- és fesztiválkoncertet.

A HS7 néhány hete tartotta a 20. születésnapi koncertjét az Akváriumban. A teltházas, közel 3 órás bulin még szó sem volt a búcsúzásról, bár úgy tudjuk, a tagok akkorra már eldöntötték, hogy útjaik különválnak. Sőt, az azt megelőzően a hvg.hu-nak adott interjúban sem beszélt még erről Szűcs Krisztián.

A tagok között egyébként nincs konfliktus, továbbra is jóban vannak. Szűcs úgy nyilítkozott, hogy "amit megcsinálhattunk együtt, azt megtettük, emiatt döntöttünk úgy, hogy befejezzük működésünket".

A zenekar Facebook-oldalán szerda délben még nem jelent meg a hír, azt a Budapest Park sajtótájékoztatóján jelentették be. Szűcsék FB-oldalán jelenleg a Gesztenyefák alatt című szám az utolsó bejegyzés.

Erről a frontember azt mondta: "Egy olyan kezdetű dalszöveg, hogy 'nem lesz több szerelmes dal' nem sok jót ígér, és hát nem is lesz belőle sok jó". A dal egyébként a zenekar 2012-es albumán szerepelt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!