szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezekkel a minivideókkal még a tinik kedvét is meghozhatja Tizedes meg a többiekhez vagy a Pogány Madonnához.

Régóta próbálják szakemberek is megfejteni, hogy mivel lehetne a magyar diákokat visszacsábítani az amerikai blockbusterektől az európai filmművészethez. Az például lehet nem ártana, ha a magyar film nagy alkotásai nem afféle megközelíthetetlen, nagybetűs művek lennének, hanem olyan mozgóképek, amelyekkel adott esetben lehet viccelődni, játszani. Erre remek példa a Magyar Nemzeti Digitális Archívum (MaNDA) próbálkozása, ahol híres magyar filmek képsorait ültették át rövid coub-videókba.

Így idézhetőek fel a Tizedes meg a többiek, a Fotó Háber, a Szandi-mandi vagy az Egészséges Erotika legjobb pillanatai. És ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a magyar filmek tele vannak jobbnál jobb "coubosítható " jelenettel.

A többi coubot itt nézheti meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tényleg jobbak a fogyasztóbarát személyi kölcsönök?

Tényleg jobbak a fogyasztóbarát személyi kölcsönök?

Újabb 98 áldozata van a koronavírusnak

Újabb 98 áldozata van a koronavírusnak

Mamafóka kedvéért zártak le hetekre egy egész utcát

Mamafóka kedvéért zártak le hetekre egy egész utcát