szerző:
hvg.hu

A Sleepwalking című dal Az éjszakám a nappalod című, hamarosan bemutatásra kerülő magyar filmben is elhangzik majd. A hozzá készült videoklipben látható utolsó szerepében a nemrég elhunyt Kovácsy Tibor.

Zságer Balázs filmzenei pályafutását eddig főként Török Ferenc rendezéseiből ismerhettük (Szezon, Csodálatos vadállatok, Apacsok), most épp a Móray Gábor-Dési András György duó első nagyjátékfilmjéhez, Az éjszakám a nappalod című thrillerhez (a film forgatásáról írt cikkünket itt olvashatja) szerzett egy dalt, Sleepwalking címmel.

A számhoz készült videoklipet igazi nagyágyúk hozták össze: a Mary Popkidsből kölcsönzött énekes, Kama mellett feltűnik a hosszú betegség után nemrég elhunyt Kovácsy Tibor, a kamera túloldalán pedig a több Belga- és Irie Maffia-klipet rendező Miki357 (aki az elmúlt hetekben a Kis Grofó/Pixa-féle Bulibáró klipjével ért el nagyobb közönséget), valamint a Saul fia operatőre, Erdély Mátyás álltak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!