szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A brit rendőrség nem folytatja tovább a nyomozást annak felderítésére, hogy Bob Geldof rockzenész tavaly elhunyt 25 éves lányát, Peaches Geldofot ki látta el a halálát okozó heroinnal.

©

Lezárult a nyomozás a herointúladagolásban elhunyt Peaches Geldof ügyében. A modellként, újságíróként és televíziós műsorvezetőként ismertté vált kétgyerekes Peaches Geldofot 2014. április 7-én találták holtan otthonának vendégszobájában, a délkelet-angliai Kentben.

A hatóságok heroint és fecskendőket találtak a házban, és a halottkém megállapította, hogy a fiatal nő "végzetes adag" heroint adott be magának halála előtt.

A rendőrség pénteki közlése szerint mostanra "a nyomozás minden szálát kimerítették" azzal kapcsolatban, hogy ki látta el Geldofot a droggal. A kenti rendőrség illetékese, Paul Fotheringham szerint a nyomozók újranyitják az ügyet, amennyiben új bizonyítékok kerülnek elő.

Peaches Geldof férje, Thomas Cohen zenész annak idején a bíróságon elmondta, hogy felesége heroinfüggő volt, de a halálát megelőző két és fél évben nem élt e droggal, a pótszernek számító metadon segítségével próbált végleg megszabadulni a szenvedélybetegségtől, de közvetlenül a halála előtti hónapokban visszaszokott a heroinra, a kábítószert a lakás padlásterében rejtegette.

Peaches édesanyja, Paula Yates tévés személyiség 2000-ben ugyancsak herointúladagolásban halt meg Londonban. Peaches akkor 11 éves volt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alapítottak egy pártot, ami Gődény Györgyhöz köthető

Alapítottak egy pártot, ami Gődény Györgyhöz köthető

Csak a jövő héttől kell negatív teszt az Angliába utazóknak

Csak a jövő héttől kell negatív teszt az Angliába utazóknak

Úgy összevertek egy férfit Újbudán, hogy belehalt

Úgy összevertek egy férfit Újbudán, hogy belehalt