szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A két világhírű zenész egy jótékonysági rendezvényen énekelt közösen.

Tegnap este rendezték meg a Global Citizen Fest nevű minifesztivált a New York-i Central Parkban. A rendezvényen - amely a globális éhezésre, s annak enyhítésére kívánja ráirányítani a figyelmet, s melyen részt vette a First Lady, Michelle Obama is - a Pearl Jam, Beyoncé, Ed Sheeran, a Coldplay, Ariana Grande, Sting és Common lépett fel.
Az estet záró Pearl Jam több feldolgozást (John Lennon. Imagine, Neil Young: Rockin' In The Free World) felvonultató koncertje közben Eddie Vedder színpadra invitálta Beyoncét, és együtt énekelték el Bob Marley Redemption Song című dalát, melybe Nelson Mandela 2005-ös londoni beszédének felvételét is beágyazták.

Íme, a duett felvétele:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!