szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már a filmes adaptáció után is sokan mondták, hogy a képregény tévés szériaként még jobban működhetne. Úgy tűnik, az HBO is így gondolja, hiszen a hírek szerint már a mozifilm rendezőjével, Zack Snyderrel egyeztetnek.

Zack Snyder 2009-es mozifilmjét az egyébként rendkívül kritikus képregény-fanok és a kritikusok is kedvelték, így aztán nem meglepő, hogy azóta folyamatosan felröpppenek hírek a folytatásról. A legújabb hírek szerint tévésorozat lehet a Watchmenből, méghozzá az HBO-nál.

A Collider szellőztette meg forrásaira hivatkozva, hogy Zack Snyder és az HBO illetékesei már el is kezdték a tárgyalásokat a közös munkáról. Később az HBO is megerősítette a hírt, bár hangsúlyozták, még semmilyen megállapodás nem született az ügyben. Az sem tiszta, hogy a mozifilm cselekményéhez képest előzményről, vagy folytatásról lenne szó az új epizódokban.

2012-ben Before Watchmen címmel a DC Comics előzmény képregényeket jelentetett meg Alan Moore legendás eredeti Watchmen kiadványaihoz, a találgatások szerint ez az előzménnyt szeretné Snyder is sorozatra adaptálni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sokkal jobb, mint a Google Fordító, és most már magyarul is tud

Sokkal jobb, mint a Google Fordító, és most már magyarul is tud

Azonosították a fiatalt, aki nyolc embert gyilkolt meg Indianapolisban

Azonosították a fiatalt, aki nyolc embert gyilkolt meg Indianapolisban

Brüsszelnek se lenne ellenére a társasági adó minimuma

Brüsszelnek se lenne ellenére a társasági adó minimuma